Over ons

Motorclub de Gasschoeve is door een stel enthousiaste motorrijders in 1971 opgericht. Momenteel zijn circa 75 motorrijders/sters lid van de club en daar de club niet merkgericht o.i.d is zijn er bijna evenveel verschillende motoren in het bezit van de leden.

De nadruk bij de club ligt op ontspanning en gezelligheid; ook eventuele partners en kinderen weten regelmatig de club te vinden.
De club is in het trotse bezit van een groot eigen terrein met daarop een eigen clubhuis. Deze bieden ons de mogelijkheden talloze activiteiten te houden.

Een aantal van onze activiteiten zijn inmiddels bekend in heel Nederland (en ook daarbuiten). Denk hierbij b.v. aan de motormarkt Hardenberg welke wij 2 x per jaar organiseren, ons jaarlijkse Kleppertreffen en onze jaarlijkse Klepperrit.

Verder vinden er veel activiteiten plaats voor en door clubleden zoals een jaarlijks terugkerend kampeerweekend tijdens de pinksteren en een jaarlijks terugkerend kampvuurweekend op ons eigen terrein.

Ook is er voor de leden altijd de mogelijkheid zelf iets op poten te zetten. Voor spontane acties van leden is ook altijd veel animo; vuurkorf aan, barbecue ernaast, borrel erbij en het is al snel gezellig en zo heeft de club ook een eigen biljartcompetitie.

Naast de activiteiten is ons clubhuis vanzelfsprekend een ideale ontmoetingsplek voor de leden of fungeert prima als afspreekplaats voor b.v. een gezamenlijke toertocht.

Bekijk ook onze Facebookpagina!

Bestuur

Voorzitter: Hans Jaspers
E-mail: [email protected]

Secretaris: Henk Kremer
E-mail: [email protected]

Penningmeester: Siemen Herbert
E-mail: [email protected]

Bestuurslid: Robbert van Rij
Bestuurslid: Eg Geerligs

Clubhuis

clubhuisbeheerder : Jan Waterink en Wilma Broekroelofs
E-mail: [email protected]

Bedankt voor het uploaden